Palaute Ohjeet Soita(09) 7599 510 Sähköposti Chat- palvelu

ma - pe
8-16

Kysy meiltä

Toimistotarvikkeet yrityksille VIP-palvelulla vuodesta 2003

• Toimistotarvikkeet, kahviotarvikkeet ja kalusteet kotimaiselta toimittajalta
• Toimitukset nopeasti aina perille asti ympäri Suomen
• Ammattitaitoista, joustavaa ja luotettavaa henkilökohtaista palvelua
• Haluamme tehdä työpäivästäsi helpomman!

Meille kaikki asiakkaat ovat VIP-asiakkaita ™

Kirjaudu sisään

» Tilaa uusi salasana

Etätyö ja turvallinen toimisto

Etätyöskentely / Paluu toimistolle

Moni meistä työskentelee edelleen etänä, mutta paluu yhteiseen työympäristöön on alkanut. Yhteisiin tiloihin palaaminen turvallisesti edellyttää meiltä kaikilta edelleen varovaisuutta ja erilaisia toimintatapoja. Hyvä käsihygienia ja riittävät turvavälit tulevat olemaan ensiarvoisen tärkeitä koronaviruksen aisoissa pitämisen kannalta.

Olemme koonneet sivullemme tuotteita kahteen kategoriaan helpottamaan ja nopeuttamaan oikeanlaisten tuotteiden valintaa. Turvallinen toimisto -tuoteryhmän alta löydät tuotteita ja ideoita turvallisemman työympäristön luomiseksi. Etätyön alta löytyy tuotteita esim. kotona työskentelevien ergonomian parantamiseen ja sujuviin Teams-palavereihin.  

Mikäli et löydä sivuiltamme etsimääsi tuotetta, kysy meiltä! Pyrimme järjestämään tuotteen kuin tuotteen mahdollisimman pian.

Helppo tilauskanava – Voit tilata myös ilman rekisteröitymistä

Tilaaminen verkkokaupastamme on todella helppoa, vaikka et hoitaisi tilauksia normaalisti. Maksutapana on lasku yritykselle ja toimitus haluttuun osoitteeseen. Lisäät helposti toimitukseen liittyviä ohjeita, kustannuspaikan tai muun viitteen. Jos tarvitset apua tai neuvoja, tavoitat meidät nopeasti Puh. +358 9 7599 510, s-postilla asiakaspalvelu@vipoffice.fi tai chatin kautta.
 

Tilaukset perille toimitettuna edullisesti ja nopeasti

Toimitusmaksu vain 9,90 € *. Yli 250 € * tilaukset ilman toimitusmaksua – nopeasti perille toimitettuna! *alv 0 %. Meillä ei ole käytössä pientoimituslisiä.

Meille kaikki asiakkaat ovat VIP-asiakkaita™

vipoffice.fi täysversio