Palaute Ohjeet Soita(09) 7599 510 Sähköposti

Toimistotarvikkeet yrityksille VIP-palvelulla vuodesta 2003

• Toimistotarvikkeet, kahviotarvikkeet ja kalusteet kotimaiselta toimittajalta
• Toimitukset nopeasti aina perille asti ympäri Suomen
• Ammattitaitoista, joustavaa ja luotettavaa henkilökohtaista palvelua
• Haluamme tehdä työpäivästäsi helpomman!

Meille kaikki asiakkaat ovat VIP-asiakkaita ™

Kirjaudu sisään

» Tilaa uusi salasana

Miltä tuntuisi seisoa hyvän asian puolesta?

Seisoma- ja istumatyön merkityksestä on puhuttu viime aikoina paljon. Istumatyö altistaa tuki- ja liikuntaelinsairauksille sekä lisää eri pitkäaikaissairauksien riskiä. Pitkäaikainen seisomatyö voi aiheuttaa jalkojen turvotusta ja erityyppisiä selkäkipuja. Ratkaisu onkin näiden kahden työskentelyasennon yhdistäminen.

Istuttaessa lihakset passivoituvat ja kuluttavat vähän energiaa, jolloin sokeri- ja rasva-aineenvaihdunta heikkenevät. Seistessä lihasryhmät toimivat aktiivisesti kannatellen seisojaa tuolin sijaan. Aineenvaihdunta kiihtyy ja olo tuntuu virkeältä. Työasentojen vaihtelu päivän mittaan on ensiarvoisen tärkeää. Suositeltavaa olisi vaihtaa noin kerran tunnissa työasentojen välillä, jolloin saadaan tervettä liikuntaa työpisteeseen.  

Sähköpöydän toiminnallisuus ja ominaisuudet

Istuma- ja seisomatyön yhdistäminen hoituu vaivattomasti sähköpöydän avulla. Sähköpöydän etuna on sen helppo ja vaivaton korkeussäätö halutulle työskentelykorkeudelle napin painalluksella. Koska pöytää mahdollisesti nostetaan ja lasketaan useita kertoja päivässä, on toiminnallisuuden kannalta tärkeää, että sähköpöydän moottori ja mekanismi toimivat nopeasti, tasaisesti ja pitävät miellyttävän hiljaista ääntä.

GetUpDesk Duo -sähköpöydät

GetUpDesk Duo -sähköpöydissä on laadukkaat ja hiljaiset koneistot. GetUpDesk-sähköpöytien etuna moniin markkinoilla oleviin sähkösäätöisiin pöytiin verrattuna ovat em. ominaisuuksien lisäksi erinomainen nostokyky (120kg), törmäyssuoja vakiona ja pitkä takuuaika 5 vuotta.

GetUpDesk Duon voi tilata valmiina sähköpöytänä, jossa pöytälevy mukana (useita eri koko- ja värivaihtoehtoja) tai pelkällä runko-osalla (asennus vanhaan olemassa olevaan pöytälevyyn). Tutustu GetUpDesk Duo -sähköpöytien loistavaan hinta-laatusuhteeseen ja kysy meiltä lisää. Järjestämme tarvittaessa asennuksen ja teemme kanssanne
tarvekartoituksen (pääkaupunkiseutu).

StandMat-seisomatyöpistematto tummanharmaa

210535

StandMat‑seisomatyöpistematto tummanharmaa

 

106,56 €

KPL
Uutuus Sähköpöytä GetUpDesk Single 600x600mm  musta

216003

Sähköpöytä GetUpDesk Single 600x600mm musta

 

448,95 €

KPL
Uutuus Sähköpöytä GetUpDesk Single 600x600mm  valkoinen

216002

Sähköpöytä GetUpDesk Single 600x600mm valkoinen

 

448,95 €

KPL
vipoffice.fi täysversio