Palaute Ohjeet Soita(09) 7599 510 Sähköposti Chat- palvelu

ma - pe
8-16

Kysy meiltä

Toimistotarvikkeet yrityksille VIP-palvelulla vuodesta 2003

• Toimistotarvikkeet, kahviotarvikkeet ja kalusteet kotimaiselta toimittajalta
• Toimitukset nopeasti aina perille asti ympäri Suomen
• Ammattitaitoista, joustavaa ja luotettavaa henkilökohtaista palvelua
• Haluamme tehdä työpäivästäsi helpomman!

Meille kaikki asiakkaat ovat VIP-asiakkaita ™

Kirjaudu sisään

» Tilaa uusi salasana


Suomalaisia kalentereita suomalaisille aina vuodesta 1887 alkaen.

Ajasto valmistaa Suomessa vuosittain yli 1,5 miljoonaa kalenteria. Valikoimassa on tasku-, pöytä-, seinä-  ja järjestelmäkalentereita yli 100 erilaista vaihtoehtoa. Valtaosa kalentereista valmistetaan joko osittain tai kokonaan Suomessa. Täysin kotimaassa valmistetut kalenterit on merkitty avainlippu-tuotemerkillä. Ajasto on vastuullinen toimija myös ilmastonäkökulmasta. Kalenterit valmistetaan FSC-sertifioidulle paperille, jonka raaka-aine tulee pääosin kotimaisesta mäntymetsästä.

Ajastolle kalentereiden suunnittelussa on ollut aina tärkeää tuotteiden korkea laatu, huolellisesti suunniteltu toimiva sisältö, näyttävä design ja aikaa seuraava värimaailma. Päivittäisessä käytössä kalenterin laadukas sidonta, viimeistelty kansi ja kalenterinäkymä on ensiarvoisen tärkeää. Ja toisaalta… kukapa haluaisi jättää pois näyttävää designia  ̶  onhan kalenteri osa päivittäistä elämäämme. Ota harppaus vuoteen 2020 ja tutustu Ajaston uuteen kalenterimallistoon, joka tarjoaa hyväksi havaittuja klassikoita, uusia oivalluksia ja vuoden värejä.

Ajasto 2020 –kalenterimallisto

Vuoden 2020 kalenterimallistossa on huomioitu trendivärien, ruusukvartsin ja grafiitinharmaan, saatavuus useissa eri kalenterimalleissa. Enää ei tarvitse valita trendivärin ja sen itselle tärkeän kalenterimallin välillä, vaan voi valita molemmat. Bullet Journalin suosio jatkaa kulkuaan ja siitä pitävälle sopiikin kalenteriksi vallan mainiosti Polku Hyvinvointikalenteri tai kolmikielinen Project 365. Molemmissa kalentereissa on lisäksi uudistettu rengasmekanisimi. Näin ”tablet-aikakaudella” saattaa tulla eteen tilanne, jossa et osaa päättää, pidätkö enemmän pysty- vai vaakanäkymästä. Valitse silloin Designote, niin saat molemmat näkymät. Uusi Make My Day -kalenteri sanan mukaisesti pelastaa päiväsi, kun tapaamiset ovat merkittynä. Ja pisteenä i:n päälle  ̶  jos et vielä ole tutustunut muutaman vuoden takaiseen suuren suosion savuttaneeseen Piste-kalenteriin, tee se nyt. Tämä kalenteri ei yritä olla iso eikä pieni vaan juuri sopivankokoinen napattavaksi vaikka pieneen käsilaukkuun. Kalenterin taitto on toteutettu rennolla ja hauskalla tavalla.

Ajasto 2020 -kalenterimalliston löydät kokonaisuudessaan verkkokaupastamme. Voit myös avata selailtavan kalenterikuvaston oheisesta linkistä Ajasto-kalenterit 2020

Alle olemme poimineet muutaman mielenkiintoisen uutuuskalenterin:

Day-taskukalenteri

Day-taskukalenterissa on runsaasti kirjoitustilaa päivän tapahtumille, minkä johdosta se toimii hienosti myös pienenä muistikirjana. Kalenterinäkymä on kolmikielinen ja paksu wiresidonta tekee selaamisesta helppoa. Tämä kalenteri soveltuu hienosti esim. varakalenteriksi kesken vuotta aloittavalle uudelle työntekijälle.

2617312104 Taskukalenteri Day oranssi 2020 UUTUUS
2617312114 Taskukalenteri Day harmaa 2020 UUTUUS

Designote-taskukalenteri

Designote-taskukalenterissa on moderni kaksisuuntainen viikkonäkymä. Vaakanäkymää käytettäessä saadaan reilusti enemmän kirjoitustilaa vaakasuunnassa. Koska kyseessä on ”iso” A6-kokoinen taskukalenteri, voi tämä hyvinkin olla vaihtoehto pienempää pöytäkalenteria etsivälle. Kalenterinäkymä on suomen- ja englanninkielinen.

2617322604 Taskukalenteri Designote 2020 UUTUUS

Memo 14 -pöytäkalenteri

Memo 14 -viikkomuistio on uudistunut kahdella tapaa. Kalenterista on tehty kaksikielinen (suomi, ruotsi) samalla kun Memo Veckokalendern on poistunut kokonaan valikoimasta. Lisäksi Memo 14 -kalenterin sidonta on uudistettu.

2617720204 Memo 14-Pöytäkalenteri 2020 UUDISTETTU

vipoffice.fi täysversio