Palaute Ohjeet Soita(09) 7599 510 Sähköposti

Toimistotarvikkeet yrityksille VIP-palvelulla vuodesta 2003

• Toimistotarvikkeet, kahviotarvikkeet ja kalusteet kotimaiselta toimittajalta
• Toimitukset nopeasti aina perille asti ympäri Suomen
• Ammattitaitoista, joustavaa ja luotettavaa henkilökohtaista palvelua
• Haluamme tehdä työpäivästäsi helpomman!

Meille kaikki asiakkaat ovat VIP-asiakkaita ™

Kirjaudu sisään

» Tilaa uusi salasana


Suomalaisia kalentereita suomalaisille aina vuodesta 1887 alkaen.

Ajasto valmistaa Suomessa vuosittain yli 1,5 miljoonaa kalenteria. Valikoimassa on tasku-, pöytä-, seinä-  ja järjestelmäkalentereita yli 100 erilaista vaihtoehtoa. Valtaosa kalentereista valmistetaan joko osittain tai kokonaan Suomessa. Täysin kotimaassa valmistetut kalenterit on merkitty avainlippu-tuotemerkillä. Ajasto on vastuullinen toimija myös ilmastonäkökulmasta. Kalenterit valmistetaan FSC-sertifioidulle paperille, jonka raaka-aine tulee pääosin kotimaisesta mäntymetsästä.

Ajastolle kalentereiden suunnittelussa on ollut aina tärkeää tuotteiden korkea laatu, huolellisesti suunniteltu toimiva sisältö, näyttävä design ja aikaa seuraava värimaailma. Päivittäisessä käytössä kalenterin laadukas sidonta, viimeistelty kansi ja kalenterinäkymä on ensiarvoisen tärkeää. Ja toisaalta… kukapa haluaisi jättää pois näyttävää designia  ̶  onhan kalenteri osa päivittäistä elämäämme. Ota harppaus vuoteen 2020 ja tutustu Ajaston uuteen kalenterimallistoon, joka tarjoaa hyväksi havaittuja klassikoita, uusia oivalluksia ja vuoden värejä.

Ajasto 2020 –kalenterimallisto

Vuoden 2020 kalenterimallistossa on huomioitu trendivärien, ruusukvartsin ja grafiitinharmaan, saatavuus useissa eri kalenterimalleissa. Enää ei tarvitse valita trendivärin ja sen itselle tärkeän kalenterimallin välillä, vaan voi valita molemmat. Bullet Journalin suosio jatkaa kulkuaan ja siitä pitävälle sopiikin kalenteriksi vallan mainiosti Polku Hyvinvointikalenteri tai kolmikielinen Project 365. Molemmissa kalentereissa on lisäksi uudistettu rengasmekanisimi. Näin ”tablet-aikakaudella” saattaa tulla eteen tilanne, jossa et osaa päättää, pidätkö enemmän pysty- vai vaakanäkymästä. Valitse silloin Designote, niin saat molemmat näkymät. Uusi Make My Day -kalenteri sanan mukaisesti pelastaa päiväsi, kun tapaamiset ovat merkittynä. Ja pisteenä i:n päälle  ̶  jos et vielä ole tutustunut muutaman vuoden takaiseen suuren suosion savuttaneeseen Piste-kalenteriin, tee se nyt. Tämä kalenteri ei yritä olla iso eikä pieni vaan juuri sopivankokoinen napattavaksi vaikka pieneen käsilaukkuun. Kalenterin taitto on toteutettu rennolla ja hauskalla tavalla.

Ajasto 2020 -kalenterimalliston löydät kokonaisuudessaan verkkokaupastamme. Voit myös avata selailtavan kalenterikuvaston oheisesta linkistä Ajasto-kalenterit 2020

vipoffice.fi täysversio