Palaute Ohjeet Soita(09) 7599 510 Sähköposti

Toimistotarvikkeet yrityksille VIP-palvelulla vuodesta 2003

• Toimistotarvikkeet, kahviotarvikkeet ja kalusteet kotimaiselta toimittajalta
• Toimitukset nopeasti aina perille asti ympäri Suomen
• Ammattitaitoista, joustavaa ja luotettavaa henkilökohtaista palvelua
• Haluamme tehdä työpäivästäsi helpomman!

Meille kaikki asiakkaat ovat VIP-asiakkaita ™

Kirjaudu sisään

» Tilaa uusi salasana

Ajasto-kalenterit 2019

Suomalaisia kalentereita suomalaisille aina vuodesta 1887 alkaen.

Ajasto valmistaa Suomessa vuosittain yli 1,4 miljoonaa kalenteria. Valikoimassa on yli 100 erilaista tasku-, pöytä-, seinä- ja järjestelmäkalenteria. Ajasto on vastuullinen toimija. Valtaosa kalentereista valmistetaan FSC-sertifioidulle paperille, jonka raaka-aine tulee kotimaisesta mäntymetsästä.

Ajaston kalentereita yhdistää näyttävät kannet, laadukas sidonta sekä huolellisesti suunniteltu sisältö. Kansien värimaailma on noudattanut vallitsevia trendejä ripauksella pientä kokeilunhalukkuutta. Kalenterien sisällön suunnittelussa Ajasto on kuunnellut ja huomioinut käyttäjiltä saatua palautetta, joka on edesauttanut loistavien kalenteri-ideoiden syntymistä. Hyvänä esimerkkinä uusista innovaatioista on Bullet Journal -tyyliin rakennetut kalenterisisällöt Project 365-pöytäkalenterin ja Planner-muistikirjojen osalta. Tämän vuoden sisältöuutuuksista erikoismaininnan ansaitsee Kissa-, Koira- ja Hevosseinäkalenterit, joista löytyy ensimmäistä kertaa viralliset kissojen, koirien ja hevosten nimipäivät.

Ajaston vuoden 2019 kalenterimallistossa kauden uutuusvärejä ovat kirsikka, fuksia, ruusukvartsi, lyijy ja pronssi. Diarion ruusukvartsi kansi on näyttävännäköinen ja se saattaa hyvinkin sopia yhteen puhelimesi sävyn kanssa. Wegan pronssikansi tuo raikkaan tuulahduksen menneestä ajasta. Pöytä- ja seinäkalenteriuutuuksista mainittakoon Polku-hyvinvointikalenteri sekä Catch the Date -seinäkalenteri. Polku tukee kannustavalla tavalla käyttäjän tavoitteita hyvinvointiin ja auttaa seuraamaan niissä onnistumista. Cath the Date-seinäkalenteri on pieni mustavalkoinen kalenteri tyylikkäillä kuvilla. Hillitty värimaailma ja pieni koko mahdollistavat kalenterin sijoittamisen lähes minne vain.

Ajasto 2019 -kalenterimalliston löydät kokonaisuudessaan verkkokaupastamme. Voit myös avata selailtavan kalenterikuvaston oheisesta linkistä Ajasto-kalenterit 2019.

Seuraavana muutama mielenkiintoinen uutuuskalenteri:

Lapland-seinäkalenteri

Upeat isot panoraamakokoiset kuvat lapin luonnosta eri vuodenaikoina. Erinomainen esim. lahjaksi ulkomaiselle yhteistyökumppanille. Kielet: suomi, englanti.

2617032891 Seinäkalenteri Lapland 2019 UUTUUS

 


Suomi A5 -seinäkalenteri

Suomea kauneimmillaan kätevässä koossa. Kätevä postittaa esim. ulkomaiselle yhteistyökumppanille. Kielet: suomi, ruotsi ja englanti.

2617033013 Seinäkalenteri Suomi A5 2019 UUTUUS

 


Polku-pöytäkalenteri

Stressinhallintamenetelmiin ja positiivisen psykologian teoriaan pohjautuva kalenteri. Aloita vuosi uusilla tavoitteilla ja seuraa niitä helpolla ja hauskalla tavalla. Polku-kalenteri toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa, joten se sopii hyvin myös lahjaksi.

2617621433 Pöytäkalenteri Polku hyvinvointikalenteri 2019 UUTUUS
 


Diario Vertical -pöytäkalenteri

Diario-pöytäkalenterista on tullut monen käyttäjän suosikki kätevän kokonsa vuoksi. Hieman A5-kokoa pienempi kalenteri sujahtaa pienempäänkin tilaan. Nyt uutuutena Vertical-Diario pystysuuntaisella viikkonäkymällä ja näyttävällä lyijynvärisellä kannella.

2617624053 Pöytäkalenteri Diario Vertical lyijy 2019 UUTUUS
 


Agenda-taskukalenteri

Perinteisestä Agenda-taskukalenterista saatavilla nyt trendikäs kirsikan sävy.

2617310013 Taskukalenteri Agenda kirsikka 2019 UUSI VÄRI

 

 

vipoffice.fi täysversio