Satulatuoli Salli MultiAdjuster musta nahka M-kaasujousi

Tuotenumero: 213203

Satulatuoli Salli MultiAdjuster musta nahka M-kaasujousi

Tuotenumero: 213203

Soveltuu 150-175cm käyttäjälle  
  • Toimitusmaksu 12,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €
Salli MultiAdjusterin kallistusmekanismin ja leveydensäädön avulla työskentelyasennon pystyy säätämään itselleen täysin optimaaliseksi. Soveltuu erinomaisesti erilaisten istujien tarpeisiin tai yhteiskäyttöön.
  • Kaksiosainen istuin
  • Istuimessa portaaton leveyden- ja kallistuksensäätö
  • Istuimen leveyttä säätämällä tuoli sopii sekä leveä- että kapealanteisille istujille
  • Satulatuoli sopii sähköpöydän tai muun normaalia korkeamman työtason kaveriksi
  • Ergonominen, laadukas ja kotimainen työtuoli 10 vuoden takuulla
Tuotetiedot

Ergonominen työtuoli

Satulatuoli pitää istumisen aktiivisena ja ryhdikkäänä. Se ennaltaehkäisee selkävaivoja ja pitää keskivartalon syvät lihakset aktiivisina. Istuma-asento on satulatuolissa normaalia työtuolia korkeammalla, joten sen käyttö vaatii normaalia korkeamman työtason, esimerkiksi sähköpöydän.

Monipuoliset säätömahdollisuudet vaativallekin käyttäjälle

Salli MultiAdjuster -satulatuolin monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta istuin sopii hyvinkin erilaisten istujien tarpeisiin, ja se on erinomainen vaihtoehto useamman istujan yhteiskäytössä. Istuimen leveyttä voidaan säätää liu'uttamalla istuimen osat halutulle etäisyydelle toisistaan, jolloin istuin sopii ergonomisesti niin leveä- kuin kapealanteisellekin istujalle. Kallistusmekanismin avulla työskentelyasennon pystyy säätämään itselleen optimaaliseksi. Kallistamalla istuinta eteenpäin on mahdollista kurottaa eteenpäin ilman haitallista pyöreäselkäisyyttä. Paras mahdollinen kulma istumiselle on silloin, kun istuja ei tunne liukuvansa eteen tai taakse ja selkään syntyy luonnollinen notko.

Kallistus- ja leveyssäätöjä kannattaa kokeilla eri yhdistelminä parhaan mahdollisen istuma-asennon löytämiseksi. Keskirako on suositeltavaa pitää auki, jotta lantionpohjaan kohdistuisi mahdollisimman vähän painetta.

Nauti virkistävästä jalkahieronnasta Salli Base -ristikon nystyröillä

Ø 560mm Salli Base -ristikko sekä Ø 65mm vakiopyörät. Salli Base -ristikon päissä on nystyt, joita vasten voi hieroa jalkapohjia ja parantaa jalkojen verenkiertoa. Base-ristikon materiaalista 85-95% on kierrätettyä alumiinia.

Korkeudensäätö kaasujousella. Toimitetaan keskipitkällä M-kaasujousella, joka soveltuu 150-175cm käyttäjälle. Huom! Satulatuoli vaatii normaalia korkeamman pöydän tai muun työtason esim. sähköpöydän.

Maksimikuormitus 120kg. Tuolin paino 11kg. Verhoilu laadukasta aitoa nahkaa, joka on hengittävää ja soveltuu erinomaisesti normaaliin toimistokäyttöön. Oikein huollettuna nahka on kestävä ja pitkäikäinen materiaali. Saatavilla myös muita verhoiluvaihtoehtoja ja -värejä, kysy lisää asiakaspalvelusta.

Salli Satulatuolit ovat kotimaista käsityötä

Salli-satulatuolit valmistetaan yrityksen tuotantolaitoksella Rautalammilla. Kalusteet tehdään viimeisteltynä ja huippulaatuisena suomalaisena käsityönä. Yrityksessä on käytössä moninkertainen laaduntarkkailu ja pitkä takuu. Avainlipputuote. Takuu 10 vuotta.