Palaute Ohjeet Soita(09) 7599 510 Sähköposti Chat- palvelu

ma - pe
8-16

Kysy meiltä

Toimistotarvikkeet yrityksille VIP-palvelulla vuodesta 2003

• Toimistotarvikkeet, kahviotarvikkeet ja kalusteet kotimaiselta toimittajalta
• Toimitukset nopeasti aina perille asti ympäri Suomen
• Ammattitaitoista, joustavaa ja luotettavaa henkilökohtaista palvelua
• Haluamme tehdä työpäivästäsi helpomman!

Meille kaikki asiakkaat ovat VIP-asiakkaita ™

Kirjaudu sisään

» Tilaa uusi salasana

FAQ

Mistä saan lisätietoa tuotteesta?

Tuotekortilla on tarkemmat tiedot tuotteesta kuvineen ja ohjeineen. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@vipoffice.fi tai puh. (09) 7599 510.
 

En löydä etsimääni tuotetta verkkokaupasta. Apua... mitä tehdä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@vipoffice.fi tai puh. (09) 7599 510. Autamme oikeaan tuotteen etsinnässä ja pyrimme järjestämään lähes tuotteen kuin tuotteen myös varastovalikoimamme ulkopuoleltakin.
 

Tein hetki sitten tilauksen verkkokaupassa ja unohdin tilata yhden tuotteen. Voiko sen vielä lisätä samalle tilaukselle?

Voit jättää uuden tilauksen ja kirjoittaa tilauslomakkeen lisätietoja kohtaan esim. ”yhdistäkää tilaus aiempaan tilaukseeni”. Voit myös soittaa lisäyksen puhelimitse tai ilmoittaa siitä sähköpostilla. Tuotteen lisääminen samalle tilaukselle onnistuu aina, jos toimitus ei ole vielä lähtenyt varastostamme.
 

Minulla ei ole yritystä. Voinko kuitenkin tehdä tilauksen verkkokaupastanne?

Olemme tukkukauppa ja emme valitettavasti myy tuotteita suoraan yksityishenkilöille vaan ainoastaan Suomessa rekisteröityneille ja toimiville yrityksille sekä yhteisöille.
 

Voinko tilata tuotteita yrityksemme sivutoimipaikkaan?

Kyllä voit. Ilmoitat vain tilauslomakkeella sivutoimipaikan toimitusosoitteen. Sivutoimipaikalle on mahdollista luoda myös oma käyttäjätili verkkokauppaan.
 

Onko teillä käytössä toimitusmaksu ja erilliset pienlaskutuslisät jne.?

Toimitusmaksu veloitetaan toimituksista myynti- ja toimitusehtojen mukaisesti. Ajantasaiset hinnat löytyvät verkkokaupan yläpalkista kohdasta "myynti- ja toimitusehdot" sekä "tilauksen vahvistaminen"-sivulla toimitustavan valinnan alta "klikkaamalla" linkkiä katso rahtihinnasto tästä. Pienlaskutuslisiä ja muita ylimääräisiä lisiä emme veloita!
 

Voiko teillä käydä ostoksilla ja noutaa tavaraa?

Varsinaista kivijalkamyymälää meillä ei ole. Meidän varastosta voi toki noutaa tilauksesta tavaraa arkisin klo 8-16 välillä. Vahvistamme aina erikseen, kun tavarat ovat noutovalmiina.
 

Unohdin salasanani. Miten saan uuden?

Pääsivun KIRJAUDU SISÄÄN kentästä "kiikkaamalla" kohtaa TILAA UUSI SALASANA.

vipoffice.fi täysversio