Palaute Ohjeet Soita(09) 7599 510 Sähköposti

Toimistotarvikkeet yrityksille VIP-palvelulla vuodesta 2003

• Toimistotarvikkeet, kahviotarvikkeet ja kalusteet kotimaiselta toimittajalta
• Toimitukset nopeasti aina perille asti ympäri Suomen
• Ammattitaitoista, joustavaa ja luotettavaa henkilökohtaista palvelua
• Haluamme tehdä työpäivästäsi helpomman!

Meille kaikki asiakkaat ovat VIP-asiakkaita ™

Kirjaudu sisään

» Tilaa uusi salasana

18.03.2020 PALVELEMME NORMAALISTI!

Koronaviruksen aikana teemme osaltamme ennakoivia toimenpiteitä viranomaisten antamien ohjeistusten mukaisesti työntekijöidemme, asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja kaikkien Suomessa olevien henkilöiden terveyden turvaamiseksi. Olemme siirtyneet osittain etätyöskentelyyn. Asiakaspalvelumme, varastomme ja kuljetukset toimivat normaalisti. Työpaikalla kiinnitämme erityistä huomioita hygieniaan, vältämme lähikontakteja emmekä tule sairaana töihin.

Tavarantoimitukset ja noudot hoituvat normaalisti, mutta vastaanottokäytäntöön on tehty tilapäisiä muutoksia. Koronaviruksen leviämisriskin pienentämiseksi kuljettajat välttävät lähikontakteja. Kuljettajat kysyvät tavaran vastaanottavan henkilön nimen ja kirjaavat saamansa tiedon ylös ilman lähetyksen vastaanottajan allekirjoitusta.

Pidetään hyvää huolta toisistamme ja yhteiskunnastamme näinä haastavina aikoina!

Toimitukset pysyvästi alennettuun hintaan perille jaettuna - myös etätyötä tekeville

Suomalaisena yrityksenä haluamme osaltamme tukea Suomessa toimivia yrityksiä ja työntekijöitä, ja sen myötä auttaa myös yhteiskuntaamme pitämään ”rattaat pyörimässä”. Toimitamme kaikki lähetykset perille asti, joten lähetykset tavoittavat myös etänä työskentelevät ihmiset.

Alensimme toimitusmaksun, joka jatkossa vain 9,90 € *. Yli 250 € * tilaukset jatkossakin ilman toimitusmaksua – nopeasti perille toimitettuna! *alv 0 %. Meillä ei ole käytössä pientoimituslisiä.

Verkkokaupassamme on helppo lisätä kustannuspaikat viitekenttään, muuttaa ja lisätä toimitusosoitteita sekä antaa lisätietoja toimitukseen liittyen. Kaikissa kysymyksissä tavoitat meidät puhelimitse +358 9 7599 510, s-postilla asiakaspalvelu@vipoffice.fi tai chatin kautta osoitteessa www.vipoffice.fi

vipoffice.fi täysversio