Toimitusmaksu 9,90 €. Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Jabra PanaCast 50 ‑videobar musta

Tuotenumero: 210310

Jabra PanaCast 50 ‑videobar musta
  • Älykäs Jabra PanaCast videobar -neuvottelulaite etäkokouksiin
  • Ammattilaistason äänenlaatu asiantuntijalta
  • Sopii yhteen kaikkien tunnettujen videoneuvottelualustojen kanssa (mm. Zoom, MS Teams)
  • Leveä 4K-panoraamavideoteknologia 180 asteen kuvakulmalla
  • Laadukas panoraamakuva ottaa kaikki osallistujat huomioon ja kamera zoomaa automaattisesti puhuvaan osallistujaan
  • Kaksisuuntainen ääniteknologia selkeään, reaaliaikaiseen kommunikointiin
  • Toimii kaikilla laitteilla plug-and-play -tekniikalla

932,17 

Alv 0%
 
KPL
Lisää ostoskoriin
Truck
  • Toimitusmaksu 9,90 € nopeasti perille toimitettuna
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €

Tuotekuvaus

Huippuluokan videoneuvottelulaite etäkokouksiin Jabralta

Jabra PanaCast 50 on älykäs videobar-ratkaisu, joka integroi äänen ja videokuvan. Kolme 13 megapikselin kameraa takaavat kirkkaan kuvanlaadun ja kattavat koko huoneen. Kolme videokuvaa yhdistyvät älykkäästi ja muodostavat tasaisen 180 asteen panoraamanäkymän 4K-tarkkuudella. Näin kaikki osallistujat pääsevät tasapuolisesti mukaan myös istuessaan reunalla. Kukaan osallistujista ei näy vääristyneenä tai vain osittain kuvassa. Tarvittaessa laitteen näkökenttää voi myös rajata.

Huikea äänenlaatu ja älykkäät toiminnot miellyttäviin kokouksiin

Jabra PanaCastin järjestelmä havaitsee kokouksessa puhuvan henkilön automaattisesti ja tarkentaa kuvan aktiiviseen puhujaan. Ominaisuus helpottaa keskittymistä ja tuo tärkeän sisällön keskipisteeseen. Kirkkaus, kontrasti, värikylläisyys, tarkkuus ja valkotasapaino ovat säädettävissä tilan mukaan.

Edistynyt keilanmuodostusteknologia varmistaa äänen selkeän kuulumisen huoneen kaikkiin osiin. Kaksisuuntainen ääniteknologia toistaa kaikkien osallistujien äänen samalla tavoin kuin kasvotusten keskusteltaessa. Erillistä kaiutinta ei tarvita, vaan PanaCastiin on integroitu sekä ääni että video. Laitteessa on yhteensä kahdeksan sisäänrakennettua mikrofonia ja tarkka äänentunnistus.

Valkotaulun suoratoisto helpottaa visualisointia ja esityksiä

Tavallisen, analogisen valkotaulun käyttö esitysten visualisoinneissa on mahdollista PanaCastin sisäänrakennetun suoratoistoteknologian, Jabra Vision -sovelluksen avulla. Älykkäät algoritmit taltioivat ja suoratoistavat valkotaulun sisällön reaaliajassa. Näin myös videoyhteyden päässä olevat osallistujat näkevät mitä taululla tapahtuu yhtä selkeästi kuin paikan päällä olijat. Leveä 180 asteen näkökenttä tukee ominaisuutta.

Helpot liitännät ja yhteensopivuus neuvottelualustojen kanssa

Jabra PanaCast 50 -videobarissa on laaja ohjelmistotuki sekä Microsoft Teams ja Zoom -sertifioinnit. PanaCast on optimoitu UC:lle, ja järjestelmä toimii kaikkien tunnettujen video- ja äänineuvotteluratkaisujen kanssa.

Jabra PanaCast 50 on yhdistettävissä hubiin tai telakkaan, joka on liitetty kaiuttimiin, televisioon, virransyöttöön ja internetiin yksinkertaisella yhden johdon käyttöliittymällä. PanaCast voidaan integroida myös muiden kokoushuoneratkaisujen kanssa. Laitteisto kytketään tietokoneeseen yhdellä USB-kaapelilla. Laite on helppo asentaa paikalleen seinätelineen avulla. Mahdollista asentaa myös pöytätelineelle tai näyttötelineelle, jotka saatavana erikseen.

Mitat 65 cm x 12,5 cm x 8 cm. Paino 2,2 kg. Kotelon väri musta. Kolme 13 megapikselin 4K-kameraa. Järjestelmässä 8 ammattilaistason mikrofonia. Neljä tehokasta stereokaiutinta (diskantti ja basso).

Mukana tulevat ohjelmistot: Software Development Kit (SDK), Jabra Sound+, Jabra Direct, Jabra Xpress.

Vaadittu käyttöjärjestelmä Microsoft Windows 7 tai uudempi, Apple MacOS X 10.9 tai uudempi. Takuu 2 vuotta.