Kahviautomaatista laadukkaat juomat ja luksusta työpäivään

Miksi hankkia kallis kahviautomaatti työpaikalle?

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että hankintahetkellä kalliilta tuntuva kahviautomaatti on kustannussäästö pitkällä aikavälillä? Tämä säästö syntyy siitä, että kahvihävikkiä ei synny samalla tavalla kuin suodatinkeitintä käytettäessä. Jokainen voi valita mieleisensä juoman, ja automaatti valmistaa sen halutussa koossa. Suomessa yksi suurimpia hävikkielintarvikkeita onkin yllättäen kahvi, jota lorotamme suoraan viemäriin noin 2,5 litraa henkilöä kohden vuodessa, vaikka kyseessä on suhteellisen kallis elintarvike.

Kahviautomaatti houkuttelee toimistolle

Yhteinen kahvitauko edistää yhteisöllisyyttä, kun työntekijät voivat kokoontua näkemään toisiaan ja keskustella rennosti. Automaattinen kahvikone tarjoaa laajan valikoiman juomavaihtoehtoja, joista jokainen työntekijä löytää suosikkinsa.

Nyt voi lopultakin unohtaa pannun pohjalla tuntikausia seisseen sumpin! Nykyaikaiset kahviautomaatit on suunniteltu tuottamaan tasalaatuista, herkullista kahvia jokaiseen makuun.

Kahvilatasoiset juomat jokaiseen makuun

Kahviautomaatti tarjoaa ennen kaikkea pientä luksusta työpäivään. Ei ole kovinkaan nykyaikaista seisottaa pohjaan palanutta suodatinkahvia, joka tietenkin aina loppuu kesken, kun viimeinen kahvittelija ehtii tauolle. Tarjoa sen sijaan työntekijöillesi laadukkaita, kahvilatasoisia virvokkeita. Näin kaikki voivat nauttia yhtä laadukkaasta kahvista, oli se sitten täyteläinen latte tai nopeasti virkistävä ristretto.

Kahviautomaatilla työntekijät voivat valmistaa nopeasti laadukasta kahvia, jokainen oman makunsa mukaan, ilman tarvetta käyttää aikaa kahvilassa jonottamiseen.

Kahviautomaatit ovat nykyään äärimmäisen helppokäyttöisiä ja yksinkertaisia huoltaa. Intuitiivinen ja selkeä näyttö opastaa käyttäjää eteenpäin, vaikka laite ei olisikaan ennestään tuttu. Päivittäiset pesut kone hoitaa automatisoidulla puhdistusohjelmalla, ilman purkamista tai erillisiä pesuvesiä.

Valitse oikea kumppani kahviautomaatin toimitukseen ja ylläpitoon

Kahviautomaatin hankkiminen työpaikalle vaatii luotettavan ja kokeneen toimittajan. Toimittajan valinnassa kannattaa painottaa paitsi laadukkaita laitteita, myös asiantuntemusta sekä kattavaa asiakaspalvelua.

Henkilökohtaisesti palveleva toimittaja auttaa puntaroimaan vaihtoehtoja ja valitsemaan sopivan kahviautomaatin, josta löytyvät kaikki tarpeelliset ominaisuudet päivittäisessä käytössä. Kahviautomaatti vaatii ajoittain huoltoa ja tietenkin kahvipapuja sekä maitoja toimiakseen. Kätevintä onkin, kun kaikki kahviautomaattiin liittyvät tuotteet ja palvelut saa samalta tutulta ja luotettavalta kumppanilta. Näin säästät rahaa sekä nautit joustavasta ja vaivattomasta palvelusta!

Helpota kahviautomaatin ylläpitoa keskittämällä tarpeet yhden kumppanin hoidettavaksi ja varmista, että työntekijät voivat aina nauttia korkealaatuisesta kahvista vaivatta.

Laadukas kahviautomaatti tarjoaa täydellisen kahvihetken työpaikalla

Juran täysautomaattiset kahvikoneet ovat luotettavimpia vaihtoehtoja automaattisten kahvikoneiden valikoimassa, ja ne sopivat moneen erilaiseen työpaikkaan. Juran kahviautomaatit tarjoavat yhdenmukaista laatua, Sveitsiläisellä ammattitaidolla.

Hyvä kahvi on meille monelle työpäivän pelastaja. Juran valikoimasta löytyy ammattikäyttöön tarkoitettuja kahviautomaatteja, jotka soveltuvat erilaisiin työpaikkoihin ja tarpeisiin.

Lue lisää Jura-kahviautomaattien ominaisuuksista ja tutustu laitteisiin tarkemmin alla olevasta linkistä.

Lue lisää