August Nook akustoiva työpiste

Tuotenumero: 217010

August Nook akustoiva työpiste

Tuotenumero: 217010

  • Toimitusmaksu 12,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €
August Nook on ääntä vaimentava työpiste hiljaiseen ja keskittymistä vaativaan työhön avotoimistossa. Se toimii työpisteenä liikkuville työntekijöille ja luo rauhallisia saarekkeita ja ryhmittelyjä avotoimistoon. Sohvamainen istuin on mukava pidempäänkin työrupeamaan.
  • Kolme ratkaisua yhdessä: pöytä, istuin ja näköestepaneelit
  • Mahdollisuus pistokeliitäntään
  • Verhoiluväreissä ja -materiaaleissa paljon vaihtoehtoja
Tuotetiedot
Softrend August Nook on tehokkaasti akustoiva työpiste avotoimistoon. Se antaa yksityisyyttä myös näköesteen muodossa. August Nook -työpisteet voidaan asentaa toimistoon saarekkeiksi tai riveiksi. Ne tarjoavat hiljaisen yksilötyön alueen, jossa voi rauhassa keskittyä ajattelua vaativiin työtehtäviin. Työpisteet palvelevat ihanteellisesti työntekijöitä, jotka työskentelevät toimistolla satunnaisesti ja jotka eivät tarvitse omaa kiinteää työpistettä. August Nook -työpisteen pöytä sopii kannettavalla työskentelyyn, ja laturin saa kätevästi kytkettyä integroituun sähköpistokkeeseen. Nojatuolimainen, pehmeä istuin on mukava pidemmänkin työrupeaman ajan.

Mitat: Korkeus 128 cm, leveys 120 cm ja syvyys 80 cm. Istuimen syvyys 48 cm ja istuinkorkeus 45 cm.

Runko massiivipuuta ja vaneria. Istuin ja selkänoja kestävää, paloturvallista HR-vaahtomuovia. Jalat massiivitammea tai metallia, saatavilla liukuesteet. Pöytä Valchromat-MDF-levyä (korkeapainelaminaatti).

Tyylikäs, elegantti ja ajaton muotoilu. Erittäin laadukas ja mukava istua. Verhoilumateriaalit ja -värit valittavissa kattavasta valikoimasta laadukkaita verhoilukankaita. Takuu 5 vuotta.
Suosittelemme
Lue lisää

August akustoiva nojatuoli

Tuotenumero: 217000

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Lue lisää

August akustoiva nojatuoli pyörivä jalusta

Tuotenumero: 217001

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Lue lisää

August Workbay akustoiva neuvottelusaareke

Tuotenumero: 217005

 

 
KPL
Pyydä tarjous